El Grup Operatiu PISTACHO 4.0 proposa innovar en el procés de cultiu i assecat del pistatxo
La qualitat alimentària —una aspiració cada cop més compartida per productors i consumidors— és responsabilitat de tota la cadena de valor, des dels cultius i granges fins al producte final als lineals i mercats. D'acord amb l'estratègia De la granja a taula , la seguretat de l'abastament ha de ser compatible amb un sistema alimentari que sigui just amb els seus productors i, alhora, saludable i respectuós amb el medi ambient.
En aquest marc, la Xarxa PAC desenvolupa accions per fomentar processos capaços de generar aliments més saludables i sostenibles; recolzant relacions més directes entre productor agrari i consumidor, les estratègies de qualitat diferenciada, i l'associacionisme i cooperativisme en agricultors i ramaders, primera i més important anella de la cadena agroalimentària.
Notícies
Esdeveniments, jornades i capacitació
- 19-11-2025
- 21-10-2025
- 13-10-2025
- 21-07-2025
Documentació relacionada
vídeo INFOVI: Sistema d'Informació de Mercats del Sector Vitivinícola
INFOVI: Sistema d'Informació de Mercats del Sector Vitivinícola 🍷 Sabies això sobre el vi? Transparència i dades que impulsen el sector vitivinícola
Memòria de bones practiques de negocis i projectes agroalimentaris al medi rural
Aquesta memòria de bones pràctiques mostra la sostenibilitat econòmica de diversos negocis i projectes agroalimentaris, un component tan essencial per consolidar-lo com l'ambiental i la social.
Revista Savia Rural: tardor 2025
Revista Savia Rural, núm. 8, tardor 2025





