Millorar la rendibilitat i la resiliència de les explotacions, i aconseguir que els seus agricultors i ramaders gaudeixin de seguretat econòmica són objectius prioritaris de la PAC .

Resiliència i competitivitat són, a més, qualitats que es reforcen mútuament. En millorar la primera —amb mesures com les ajudes PAC, que permeten assegurar les rendes i compensar possibles condicionants de partida— es permet que els productors més petits també siguin competitius.

Documentació relacionada

vídeo INFOVI: Sistema d'Informació de Mercats del Sector Vitivinícola

INFOVI: Sistema d'Informació de Mercats del Sector Vitivinícola 🍷 Sabies això sobre el vi? Transparència i dades que impulsen el sector vitivinícola

Memòria de bones practiques de negocis i projectes agroalimentaris al medi rural

Aquesta memòria de bones pràctiques mostra la sostenibilitat econòmica de diversos negocis i projectes agroalimentaris, un component tan essencial per consolidar-lo com l'ambiental i la social.

Revista Savia Rural: tardor 2025

Revista Savia Rural, núm. 8, tardor 2025